Love Arctic

Suomalaisen superfoodin suurlähettiläs Love Arctic tarjoaa terveellisiä marjoja eri muodoissa mm. mustikkaa, puolukkaa, tyrniä ja mustaherukkaa sekä jauheena että kuivattuina marjoina. Tarjolla on myös pellavarouhetta ja nokkosteetä.

Suunnittelin Love Arcticille visuaalisen identiteetin ja pakkaugrafiikat. Lähtökohtana suunnittelulle oli upea Lapin luonto, jonka 8 värikästä vuodenaikaa näkyvät ilmeessä. Asiakkaan antamia avainsanoja olivat: kylmä, jäätävä, raikas, voimakas, puhdas, terveellinen, kaukainen, hiljainen, rauhallinen, rauhoittava, rentouttava, rehellinen, läpinäkyvä, korkealaatuinen, asiantunteva, ystävällinen ja reilu. Stailasin tuotekuvat verkkokauppaa varten. Kuvissa käytettiin luonnon rekvisiittaa ja teemaan sopivia tuotteita.

Valokuvat Valtteri Kantanen

 

strong_1000pxblue_1000pxcropped-sweetblue_1000px.jpgfresh_1000pxpure_1000pxdaybreak_1000pxsunrise_1000pxaurora_1000pxdawn_1000pxclean_1000px