Hakola

Hakola on suomalainen huonekalujen valmistaja kolmannessa sukupolvessa, joka on tarjonnut käsityönä tehtyjä huonekaluja jo yli 50 vuoden ajan. Hakola nousi suureen suosioon muutama vuosi sitten, kun yritys uudisti visuaalista identiteettiään sekä tuotteitaan – ja viimeistään tässä vaiheessa se sulatti suomalaisten sydämet.

Hakola tarjoaa tuotteitaan nyt myös kansainvälisesti verkkokaupassaan. Sain olla mukana suunnittelemassa printtimateriaaleja, käyntikortit, mediatiedotteet sekä verkkokaupan uutta ilmettä, kun kansainvälistyminen lanseerattiin Tukholman kalustemessuilla helmikuussa 2017.

Tutustu Hakolan verkkosivuihin.
Valokuvat Katja Lösönen

 

Hakola_Print_these_handsHakola_Print_it_all_woodHakola_Print_handmadeHakola_Print_real_wood

Hakola_fonts

Hakola_juliste_600x800mm_PAINO12Hakola_juliste_600x800mm_PAINO7Hakola_juliste_600x800mm_PAINO13Hakola_juliste_600x800mm_PAINO4Leaflet Mockup - 3 x A4 mmLeaflet Mockup - 3 x A4 mmHakola_pressitiedote