6 syytä valita minut suunnittelijaksi brändillesi

1 / Keskityn olennaiseen

Brändin rakentaminen lähtee aina ytimestä, brändilupauksesta, joka vastaa kysymyksiin mitä, kenelle ja miksi. Brändilupauksen selkeyttämisellä löydetään olennainen, jonka pohjalta lähden suunnittelemaan brändin visuaalista sekä verbaalista identiteettiä.

2 / Hahmotan isot kokonaisuudet

Brändin rakentamisessa jokainen osa-alue tukee toisiaan, ja sen vuoksi on tärkeää hahmottaa iso kokonaisuus alusta alkaen. Suunnittelen ja toteutan erilaisia brändin materiaaleja eri formaatteihin, jotka noudattavat yhtenäistä linjaa johdonmukaisesti.

3 / Tuotan viimeisteltyä jälkeä

Hion pienimmätkin yksityiskohdat pikselin tarkasti, joka takaa ammattimaisen lopputuloksen. Pienillä asioilla on suuri merkitys ja juuri ne voi olla ratkaisevassa roolissa kilpailevilla markkinoilla.

4 / Toimin arvojeni mukaan

Minulle on tärkeää, että arvot kohtaavat asiakkaan tai yhteistyökumppanin kanssa. Olen luonteeltani hyvin rehellinen ja aito, työssäni vapaus sekä luovuus ohjaavat tekemääni. Toimin mahdollisimman läpinäkyvästi asiakassuhdetta kunnioittaen.

5 / Suhtaudun intohimolla

Suhtaudun intohimoisesti jokaiseen projektiin, johon lähden. Luovassa työssä saa haastaa itseään uudelleen ja uudelleen, koska jokainen projekti on aina erilainen ja uniikki. Nautin eniten siitä, jos pääsen aloittamaan tyhjältä pöydältä.

6 / Omaan laajan kontaktiverkoston

Kaikkea ei tarvitse osata itse. Minulla on laaja verkosto ammattivalokuvaajista stailaajiin, copywritereista kuvittajiin sekä 3D-mallintajiin. Tehokkaalla tiimillä saadaan paljon aikaiseksi lyhyessä ajassa.