Tiina Ilmavirta

AD, muotoilija

Vahvan visuaalisen silmän omaava, isoja kokonaisuuksia hahmottava ja pikselin tarkkaa työtä tekevä kokenut Art Director, muotoilija ja visuaalisten ilmeiden suunnittelija.

Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2012 lähtien. Olen tehnyt vuosien aikana monipuolisesti erilaisia suunnitteluprojekteja logoista nettisivuihin ja pakkausmuotoilusta messuosaston suunnitteluun.

Rakastan uuden luomista. Uskallan tehdä päätöksiä ja otan mielelläni vastuuta. En pelkää haasteita, vaan suorastaan janoan niitä. Suhtaudun intohimoisesti jokaiseen projektiin ja minulle on ensisijaisen tärkeää, että pystyn vastaamaan asiakkaan visioihin ja toiveisiin, parhaimmassa tapauksessa ylittämään ne.

Tuote- ja yritysbrändäys on intohimoni, ja niiden parissa haluan jatkossakin toimia. Tarjoan vahvaa näkemystä, rohkeita ideoita ja kustannustehokkaita ratkaisuja.

Kirjoitan sisustuspainotteista Design Wash -blogia, jossa kodin sisustaminen ovat pääosassa, mutta aiheet pyörivät välillä milloin missäkin. Teen kaupallisia yhteistöitä blogissani ja täällä voi tutustua aiempiin yhteistöihin.

Jos heräsi kysymyksiä, yhteistyö kiinnostaa tai haluat saada tarjouksen, ota ihmeessä yhteyttä.

 

Tiina

tiina.ilmavirta@gmail.com
040 724 3379